Momenti kur tenton të parkosh dhe... dështon

NOA
0 views
Published on Jul 10, 2016
null

COMMENTS

  Last Videos


 • 1:07

  bandicam 2018-12-14 20-39-46-897

  Panorama
  4 views
 • 0:34

  Gjuajtje e Hebajt

  Panorama
  201 views
 • 0:42

  Pritja e Alban Hoxhës

  Panorama
  168 views
 • 0:10

  Gjuajtja e Shkodrës

  Panorama
  124 views
 • 0:06

  Pritja e Alban Hoxhës

  Panorama
  116 views
 • 0:31

  Goli i djalit te Maldinit

  Panorama
  569 views
 • 0:11

  Aksidenti në Tapizë, Tiranë.

  JOQ Albania
  128 views
 • 0:21

  Gjuajtja e Rexhinaldos me kokë

  Panorama
  172 views
 • 0:12

  Grabitja ne Durres

  Panorama
  193 views
 • 0:10

  Hoxha shpetimtar

  Panorama
  211 views
 • 0:20

  Pretendimi për penallti

  Panorama
  333 views
 • 0:28

  Bardhi rast

  Panorama
  183 views
 • 0:22

  Kartoni i Telushit

  Panorama
  160 views
 • 1:04

  Shkodranët sfidojnë shiun e dalin në rrugë: Jep dorëheqjen o kryeministër legen

  JOQ Albania
  67 views
 • 0:48

  Shkodra ne proteste

  Panorama
  75 views