Anglezi: Jam kuksian, vras me kallash atë që më del para

JOQ Albania
0 views
Published on Jun 9, 2016
null

COMMENTS

  Last Videos


 • 1:23

  Penalltia dhe goli i Gjates

  Panorama
  273 views
 • 0:19

  Perplasja Eze-Qirko

  Panorama
  76 views
 • 0:13

  Rasti i artë i shpërdoruar nga Mensah

  Panorama
  125 views
 • 0:47

  Goli i Eze

  Panorama
  312 views
 • 1:39

  Penalltia dhe goli i Meksit

  Panorama
  326 views
 • 0:12

  Tranversa e Carkanjit

  Panorama
  116 views
 • 0:13

  Goli i Ibraimit

  Panorama
  598 views
 • 0:08

  Rasti i Mehmetllarit

  Panorama
  243 views
 • 0:23

  Goli i Stojanovic

  Panorama
  520 views
 • 0:19

  Goli i Mekeni

  Panorama
  144 views
 • 0:10

  Pretendimi per penallti

  Panorama
  309 views
 • 0:19

  Goli i Ramadanit

  Panorama
  156 views
 • 0:11

  Rasti i Mensah

  Panorama
  339 views
 • 0:19

  Goli i Artur

  Panorama
  381 views
 • 0:16

  I gjakosur dhe “KO” që në raundin e dytë, MekGregor “gjunjëzohet” para Poirier

  Panorama
  4.5K views