Aktori i njohur shpëton djalin dhe disa persona nga mbytja |VIDEO

NOA
0 views
Published on Mar 26, 2016
null

COMMENTS

  Last Videos


 • 0:15

  Goli i dyte i Hakimit

  Panorama
  161 views
 • 0:32

  Goli i Vinjatos

  Panorama
  96 views
 • 0:9

  Verner le nam

  Panorama
  952 views
 • 0:14

  Goli i Hakimit

  Panorama
  251 views
 • 0:12

  Goli i Lukakut

  Panorama
  335 views
 • 0:12

  Ndodh edhe kështu, skuadrat shtangen pas penalltisë. Në stadium ikin... dritat

  Panorama
  536 views
 • 0:34

  Goli i Myrto Uzunit ne kampionat

  Panorama
  1.9K views
 • 0:11

  Pretendimi per penallti

  Panorama
  35 views
 • 0:17

  Goli i Vilës

  Panorama
  420 views
 • 0:40

  Goli i Kastriotit

  Panorama
  339 views
 • 1:02

  Momente paniku, Neziri humbet ndjenjat

  Panorama
  414 views
 • 0:12

  Pritja e Harizajt

  Panorama
  101 views
 • 0:10

  Teuta rast

  Panorama
  52 views