Spektakël në qiellin e Tiranës

NOA
0 views
Published on Mar 24, 2016
null

COMMENTS

  Last Videos


 • 0:18

  agim ibraimi gol ndaj Lac

  Panorama
  9 views
 • 0:30

  Supergoli i Hebajt me roveshatë

  Panorama
  57 views
 • 0:05

  teko humbet rast

  Panorama
  0 views
 • 0:12

  eze shtyn markun

  Panorama
  95 views
 • 0:59

  faulli i albion markut ndaj gashit

  Panorama
  112 views
 • 0:13

  rast i rrezikshëm laci

  Panorama
  63 views
 • 0:08

  Rasti i Krujës

  Panorama
  264 views
 • 7:05

  Kote - Hidi deklaratat pas ndeshjes

  Panorama
  2 views
 • 0:13

  Mosha për JLo është thjesht një numër! Diva muzikës pozon nudo dhe i lë të gjithë “pa frymë”

  Panorama
  144 views
 • 0:25

  Reagimi i Dovedan

  Panorama
  222 views
 • 0:13

  Rasti i Bylisit ne fund

  Panorama
  243 views
 • 0:59

  Nervozizëm në Korçë

  Panorama
  220 views
 • 0:29

  Goli i Idrizajt

  Panorama
  427 views
 • 0:9

  Hidi i mohon golin Marës

  Panorama
  183 views