Zv/kryeministri Niko Peleshi flet për zhvillimet e fundit në Kosovë

NOA
0 views
Published on Oct 20, 2015
null

COMMENTS

  Last Videos


 • 1:38

  Goli i Ramit

  Panorama
  174 views
 • 0:27

  Goli i Pedro Augusto

  Panorama
  416 views
 • 0:13

  Faulli ndaj Turkajt

  Panorama
  39 views
 • 0:08

  Rasti i Cyrbes

  Panorama
  35 views
 • 0:16

  Gjuajtja e Ajazit dhe grushtimi i Rexhepit

  Panorama
  50 views
 • 1:14

  Goli i Salah

  Panorama
  392 views
 • 0:07

  Asisti i Muhamed Salah

  Panorama
  796 views
 • 0:34

  Gjuajtja e Prodanit

  Panorama
  54 views
 • 0:20

  Goditja e Guindos

  Panorama
  42 views
 • 0:39

  Rasti i Grecës dhe pritja e Rexhepit

  Panorama
  36 views
 • 0:36

  Goditja nga distanca e Mllugjës

  Panorama
  22 views
 • 2:48

  Momentet e tensionit

  Panorama
  31 views
 • 0:13

  Faulli ndaj Regi Lushkjes

  Panorama
  39 views
 • 0:34

  Goditja e Kastriotit

  Panorama
  70 views
 • 0:40

  Velkovski nuk realizon 2 metra nga porta

  Panorama
  86 views