I dehur pas fitores paguan taksinë me medaljen e artë

NOA
0 views
Published on Aug 25, 2015
null

COMMENTS

  Last Videos


 • 0:08

  Ne shkoder rrihen per nje qese domate

  JOQ Albania
  302 views
 • 2:13

  Shkonin tek “aleluja”- Flasin të njohurit në Përmet- Familje e mirë

  NOA
  307 views
 • 0:59

  Ngritja e trofeut nga PRESTIGE

  Panorama
  310 views
 • 0:11

  Goli i katër i PRESTIGE

  Panorama
  873 views
 • 0:29

  Goli i dyte i PRESTIGE

  Panorama
  877 views
 • 1:55

  Pamje të rënda, brenda banesës ku u mbajt për 15 muaj e vdekur Anisa Josifi

  NOA
  4.2K views
 • 0:12

  Pamje që të therin në shpirt, i moshuari i pastrehë ushqehet në koshat e plehrave

  JOQ Albania
  1.3K views
 • 0:21

  Goli i Bytyçit 1-1 ATS

  Panorama
  506 views
 • 0:39

  Goli i Shimës, 1-0 PRESTIGE

  Panorama
  835 views
 • 0:34

  Të ankoruara në port, përplasen dy tragete në Durrës

  JOQ Albania
  3.1K views
 • 1:59

  Kartoni i kuq i Keidi Bares

  Panorama
  3.8K views
 • 1:51

  Sot një femër e bukur dhe plot klas/ Kur Samanta konkuronte në "Ethet e së Premtes"

  NOA
  252 views
 • 2:26

  Sot një femër e bukur dhe plot klas/ Kur Samanta konkuronte në "Ethet e së Premtes"

  NOA
  473 views
 • 0:34

  Sot një femër e bukur dhe plot klas/ Kur Samanta konkuronte në "Ethet e së Premtes"

  NOA
  662 views