Zeri

Latest Videos

 • 1:50

  Ja si kujdeset Kadri Veseli për bashkëshorten gjatë votimit

  3 views Oct 22, 2017
 • 1:37

  Fushata zgjedhore ne veri të Mitrovicës!!! video 3

  0 views Oct 20, 2017
 • 1:22

  Fushata zgjedhore ne veri të Mitrovicës!!! - video2

  0 views Oct 20, 2017
 • 0:54

  Fushata zgjedhore ne veri të Mitrovicës!!!

  0 views Oct 20, 2017
 • 1:31

  Mbikalimet dhe nënkalimet të deshtuara, rrezikojnë jetën e qytetarëve

  0 views Oct 19, 2017
 • 6:32

  Princ Caffe Turke dhuron shpërblimin kryesor “Peugeot 208”

  6 views Oct 10, 2017